dijous, 3 de novembre de 2016

EXPOSICIÓ FLORS NEGRES


La botiga "L'angelot" de Palafolls acull l'exposició "Flors Negres". Flors Negres és un projecte que converteix els 8 temes de la passada fotolliga gironina (2015-16): carrers buits, finestres, ponts, desenfoc creatiu, ambient mariner, flors i escales) en una col·lecció fotogràfica. Per relacionar les imatges hi ha un instrument, una flauta travessera que fa d'element comú a totes les fotografies. El projecte però, va més enllà, i converteix la col·lecció inicialment fotogràfica, en un projecte "foto-literari", ja que per acabar d'unir i relacionar les fotografies es crea una història al voltant de la flauta.


El relat i les imatges s'acompanyen mútuament, i es donen valor i significat l'un a l'altre. Aquesta combinació permet entendre matisos visuals i narratius que per separat podrien passar per alt. És, per tant, una exposició per llegir i mirar, per mirar i llegir, però sobretot per deixar-se captivar pel misteri que l'envolta.

L'exposició es podrà visitar durant els mesos de novembre i desembre a "L'angelot", parc Valls d'Ax 3, Palafolls.A través d'aquest enllaç trobareu un document amb el relat, us animem a llegir-lo. Abans o després de visitar l'exposició, això ja és decisió vostre, en qualsevol cas esperem que serveixi per passar una bona estona. Llegir Flors Negres.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada